Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2016 17:25
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Známe režiséra a scénáristu ženského spin-offu 21 Jump Street. Dočkáme se i crossoveru s Muži v černém?

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložit Uložené

Vypadá to, že bláznivý nápad 21 Jump Street v sukni se stane realitou.

Zdá se, že společnost Sony Pictures hodlá natočit čistě ženský spin-off 21 Jump Street za každou cenu, a to i přesto, že už se u projektu vystřídalo celkem pět scénáristů. Poměrně nečekaný projekt byl oficiálně ohlášen letos na jaře společně s potenciálním filmovým crossoverem Jump Street/Men in Black a byli k němu rovnou přiřazeni scénáristé Lucia Aniello a Paul W. Downs (Broad City). Nicméně uběhlo několik měsíců a Sony se rozhodlo najmout další dvojici scénáristů, tentokrát Lizzie a Wendy Molyneux, aby sepsaly svoji vlastní verzi scénáře současně s druhou dvojicí. Volba vybrat to nejlepší s obou scénářů a nějakým způsobem to poslepovat nevyšla, a tak se o zatím nejaktuálnější podobu scénáře postaral Rodney Rothman. Ten pracoval na scénáři k 22 Jump Street, a tak se rozhodně nezdá být špatnou volbou. Rothman je navíc najat i k sepsání scénáře k již zmíněnému crossoveru Jump Street/Men in Black. A jak uvádí magazín Deadline, Rodney byl nejen najat k sepsání scénáře k ženskému spin-offu 21 Jump Street, ale měl by ho potenicálně i natočit. 

Avšak o ději toho zatím příliš nevíme. Ve zkratce by se měly v hlavních rolích místo Jonaha Hilla a Channinga Tatuma objevit dvě ženy-policistky a prožít obdobné dobrodružství plné akce a humoru. Asi každý z nás si je vědom toho, jak snadno mohly předchozí projekty 21 a 22 Jump Street klesnout k trapnosti a nudě, avšak díky dvojici Phil Lord a Chris Miller se to nestalo. Otázka je, kam čistě ženské pokračování zavede producent filmů, jako jsou Popstar, Get Him to the Greek nebo například The Five-Year Engagement (je možné, že jste o žádném z nich neslyšeli, ale už z názvů určitě poznáte, na co narážíme). Pokud jde o zmiňovaný crossover s filmem Muži v černém, jednu chvíli s ním byl spojován jako režisér James Bobin (Alice Through the Looking Glass), ale sám Jonah Hill se nechal slyšet, že nepředpokládá, že by se něco takového někdy mohlo stát realitou. Uvidíme jak se s tím tvůrci poperou, ale ani jeden z projektů zatím příliš úspěchem nezavání. 

Známe režiséra a scénáristu ženského spin-offu 21 Jump Street. Dočkáme se i crossoveru s Muži v černém?
Zdroj: Columbia Pictures

Domů
Sdílet
Diskuse