Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2016 19:07
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Scorsese a Brie Larson spolu natočí film o násilném prostředí bostonského obchodu se zbraněmi v 70. letech

FILMY A SERIÁLY MARTIN SCORSESE
Uložit Uložené

O akční scény v chystaném snímku nouze nebude.

Ti z vás, kteří sledujete mezinárodní filmovou scénu, jste určitě již slyšeli jméno Ben Wheatley (The ABCs of Death, Field in England). Právě tenhle chlapík se totiž vrhne do režírování dalšího snímku s názvem Free Fire, který je výrazný zejména hereckým obsazením, jež se skládá z Brie Larson, Armie Hammer, Cillian Murphy, Sama Rileye, Sharlto Copley a Michaela Smileyho. No a dnešním dnem jsme se dozvěděli i další informace k ději a celkovému vyznění snímku. Vše se bude odehrávat v roce 1978 ve středu bostonského obchodu se zbraněmi, jehož následkem jsou desítky mrtvých. Časové zařazení pak můžete snadno poznat z trefného oblečení herců na prvním uvolněném obrázku z filmu. Vzhled a účesy je také vše, co zatím můžeme z prvního bližší obrázkové ukázky vyčíst. 

Vedle nejzvučnější jmen se pak v novince objeví i Jack Reynor, Patrick Bergin, a Noah Taylor. Avšak to úplně největší jméno spojené s  Free Fire je muž, který se bude podílet na produkci, jmenovitě Martin Scorsese. Známý režisér bude u filmování působit jako výkonný producent a není ani trochu překvapivé, že vidí úspěch snímku v násilném zobrazení narušeného příběhu, na což se Ben Wheatley specializuje, jak dokázal už v předchozích projektech. S většími rozpočty, brisknějšími scénáři a ambicemi by nadějný režisér po Scorsesem mohl jednoho dne zdědit jeho trůn, tím však poměrně předbíháme. 

Scorsese a Brie Larson spolu natočí film o násilném prostředí bostonského obchodu se zbraněmi v 70. letech
Zdroj: A24
Domů
Sdílet
Diskuse