Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2016 v 15:54
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Spoustu akce a krvavých přestřelek přinese snímek Michaela Baye 13 Hours o teroristickém útoku v Libyi

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Michael Bay si pro nás připravil další akční pecku. Tentokrát s Johnem Krasinskim v hlavní roli.

O nadcházejícím snímku 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi jsem již dříve psali, nyní však přišla Americká filmová společnost Paramount s mezinárodním trailerem k nadcházející novince od Michaela Baye a my vás z toho rozhodně nemůžeme vynechat. Jak už bylo řečeno, film bude vyprávět příběh členů bezpečnostního týmu americké vlády na velvyslanectví Spojených států v Benghází v Libyi, který sestává pouze z šesti členů. Na velvyslanectví 11. září 2012 (na výročí útoku na dvojčata v New Yorku) zaútočí teroristická skupina. Šestice se bude bránit ze všech sil a určitě se tedy dočkáme parádní akce, která se bude snažit co nejpodrobněji vylíčit skutečné události, která trvala celých 13 hodin. 

Nový trailer se sice z většiny skládá ze záběrů, které jsme měli možnost spatřit už dříve, avšak na konci se dočkáme i nové sekvence s Jackem Silvou (John Krasinski). Už nám tedy zbývá jen vydržet těch pár dní, do 15. ledna, kdy má snímek premiéru. Otázkou je, zda půjde o čistě akční film, či bude více fušovat do politiky. Tak nebo tak, podle zveřejněných záběrů to vypadá, že Michael Bay opět nezklame a přiková nás na 144 minut ke kinosedačce. Ještě připomenu, že ve filmu se objeví i Pablo SchreiberMax MartiniDavid Denman a James Badge Dale.

Domů
Sdílet
Diskuse