Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2015 v 23:51
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Samuel L. Jackson a Jessica Alba ti předvedou bojové umění v nové akční komedii Barely Lethal

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hvězdné obsazení v novém snímku Barely Lethal slibuje nabitou akční komedii.

Hailee Steinfeld (Opravdová kuráž, Enderova hra), Jessica Alba (Sin City, Machete), Samuel L. Jackson (Nespoutaný Django, Pulp Fiction) a Sophie Turner (Hra o Trůny) jsou hvězdy, účinkující v akční komedii, kterou napsal a zrežíroval Kyle Newman (Fanoušci). Hlavní hrdinkou je Megan, mladá mezinárodní nájemná vražedkyně, která touží po normální tuctovém životě, který mají všichni ostatní. Rozhodne se tedy nafingovat svoji vlastní smrt a následně se zapsat do předměstské střední školy. Jessica Alba je v roli Victorie, Meganiny bývalé cvičitelky, která posílá Sophii Turner, která ve filmu vystupuje jako Heather, aby uprchlou dívku dopadla a přivedla zpátky k rozumu. Samuel L. Jackson je pak učitelem uprchlé Megan a jeho postava vystupuje pod jménem Hardman. 

Představitelka Megan Hailee Steinfeld se nechala slyšet, že natáčení s hereckým obsazením, ve kterém bylo všem kromě Samuela L. Jacksona a Jessicy Alby pod 22 let, byla jedna velká a šílená jízda. O režisérovi prohlásila, že je muž s dětskou hravostí, se kterým byla spolupráce jedna radost. Snímek přišel do kin 29. 5. 2015 a podle všeho se jedná o akcí nabitou komedii, která by rozhodně neměla uniknout tvojí pozornosti, už jen díky hvězdnému zastoupení a krásným slečnám, které by tě přepraly bez mrknutí oka. 

Domů
Sdílet
Diskuse