Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2015 14:40
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Jackie Chan se znovu postaví hordě nepřátel v sedmém pokračování Police Story: Lockdown

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jackie Chan musí na stará kolena zachránit svoji dceru ze spárů nepřítele.

Nejnovější pokračování filmové série Police Story, v hlavní roli s přeborníkem v bojovém umění Jackiem Chanem, se zanedlouho dočká světové premiéry. Ta bude poměrně hodně zpožděná, jelikož v Číně se film dostal do kin už v roce 2013. No světové publikum se dočkalo teprve traileru a do kina budeme moci zajít až 6. června (jún) tohoto roku. Jackie Chan nebude v novém snímku tím známým adrenalinem napeckovaným akčním hrdinou, nýbrž až dramaticky vážným hrdinou, který bojuje za záchranu své dcery.

Obsazení vám toho nejspíš příliš neřekne. Ve filmu uvidíme Liu Ye, Jing Tian Guli Nazha a Zhou Xiao Ou. Nepřijde mi, že by šlo o klasický „must see" film, ale určitě bude příjemné vidět znovu Jackieho Chana v akci. Co se týče příběhové linie, bude poměrně přímočará. Jackie si střihne roli otce, který se po letech znovu setká se svojí dcerou (Tian Jing). Následuje klasický únos dcery jako rukojmí, přestřelky, spravedlnost a pomsta. Police Story: Lockdown je už 7. pokračováním série, která započala v roce 1985. Režie i scénáře se ujal Sheng Ding.

Domů
Sdílet
Diskuse