Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2015 23:44
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Trailer k fantasy hororu Forbidden Empire slibuje děsivá stvoření a pohádkový příběh

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Forbidden Empire od Olega Stepchenka přichází do kin. Nenech si ujít první záběry.

Od oznámení natáčení nového počinu Olega Stepchenka uběhla už pěkná řádka let. Nyní se věci daly do pohybu a snímek Forbidden Empire, který se pohybuje na pomezí hororu a fantasy, už zanedlouho spatří světlo světa. Lepší pozdě než nikdy je moudré přísloví a u tohoto filmu to platí dvojnásob. První informace o projektu totiž prosákly na veřejnost už v roce 2008. Sedm let poté se díky studiu Entertainment One tedy dočkáme tohoto dlouho očekávaného převyprávění filmu Viy z roku 1967. Abychom vás nelákali na prázdná slova, krátce přiblížím dějovou linku.

Časové zařazení je začátek 18. století. Kartograf Jonathan Green vyráží na průzkumnou plavbu z Evropy k východu. Poté, co projde Transylvánií a překoná Karpaty, ocitne se v malé vesničce v neprůchodném lese. Do tohoto místa ho zavleče hustá mlha. Lidé, kteří zde žijí, jsou odlišní od všech, které kdy cestovatel potkal předtím. Vesničané vykopali kolem vesnice hluboký příkop jako ochranu před vším zlem. Ale zlo už dávno uvízlo v jejich duších a čeká na příležitost opustit hranice malé vesničky. Forbidden Empire v hlavní roli s Jasonem Flemyngem přijde do kin 22. května (máj). Z traileru, který je plný paruk, efektů a podivných kreatur, mám smíšené pocity. Až premiéra odhalí, zda se dočkáme vytoužené pohádkové fantasy vycházející z povedeného ruského námětu, nebo obyčejného béčka. No udělej si sám názor.

Domů
Sdílet
Diskuse