Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2015 9:34
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

První teaser pro pokračování Sinistera slibuje démonickou atmosféru a krvelačné děti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Děsivý horor z roku 2012 se dočká pokračování. Sleduj první záběry z nadcházejícího pokračování.

Chladný a mrazivý Sinister z roku 2012 přišel jako blesk z čistého nebe. Se svým soundtrackem plným šepotu, skřeků a stupňující se a hned nato klesající hlasitostí si dobyl jedno z předních míst v hororovém žánru. Už tehdy se dalo předpokládat, že pokračování se nevyhneme. A je to tady. Na WonderConu 2015 byl zveřejněn první teaser, který ovšem láká více než obstojně. Odtajněna byla i hlavní dějová linie. Ochranářská matka a její dva devítiletí synové (dvojčata) žijí ve venkovském domě. Jejich osud bude pravděpodobně poněkud neblahý, protože si na nich bude chtít smlsnout Bagul (nebo Bughuul), démon, který s děsivou intenzitou šíří smrt. V druhém dílu si opět zahraje James Ransone. Dále si zahrají Robert a Dartanian Sloan. Scénář sepsali Scott Derrickson a C. Robert Cargill. Pod režisérskou taktovku si pokračování vzal Ciaran Foy. Sinister vstoupí do kin 21. srpna (august) 2015. 

Samotná ukázka nám toho příliš neukazuje. Snad jen to, že se opět setkáme s nadpřirozenými silami a s tím děsivým démonem z prvního dílu. Co je tahounem tohoto krátkého teaseru, je atmosféra. Pokud se v podobném duchu ponese i celý snímek, máme se rozhodně na co těšit. A co ty? Sebereš odvahu a vyrazíš v létě do kina? 

Domů
Sdílet
Diskuse