Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2020 17:20
Čas čtení 0:51
Vojtěch Vanda

Muže z Kyjovska rozčílila světla projíždějících aut, tak zdemoloval kapličku. Hrozí mu až 2 roky vězení

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Vadily mu světlomety projíždějících aut.

Frustraci muže z Kyjovska odnesla kaplička u cesty. Výtržník totiž poté, co se vracel v půlce listopadu z práce, dostal vztek, jenž odnesla chráněná kulturní památka u obce Ostrovánky na Kyjovsku. Žulovou kostkou rozrazil dveře a uvnitř udělal spoušť za 35 tisíc korun. A důvod? Prý ho naštvala světla kolem projíždějících aut.

Doporučeno
Jeden z nejbrutálnějších vrahů v Česku: Lázoka turisté přistihli, jak dívce odřezává hlavu. Ten den slavila 17. narozeniny Jeden z nejbrutálnějších vrahů v Česku: Lázoka turisté přistihli, jak dívce odřezává hlavu. Ten den slavila 17. narozeniny 15. prosince 2020 15:00

Zvláštní způsob vybití vzteku si našel jeden muž, který se v polovině listopadu vracel pěšky z práce u obce Ostrovánky na Kyjovsku. Po celodenní práci u známého, jak později zjistili policejní vyšetřovatelé, jej napružila kolemjedoucí auta. Respektive jejich světlomety, jež v muži probudily vandala.

Domů
Sdílet
Diskuse