Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2021 12:50
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Oficiálně: Český Hrobník se v UFC porve s bojovníkem z Brazílie na turnaji v Las Vegas

Oficiálně: Český Hrobník se v UFC porve s bojovníkem z Brazílie na turnaji v Las Vegas
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT UFC
Uložit Uložené

Dvořák na Instagramu potvrdil informace o své příští bitvě.

Český UFC bojovník David „Undertaker“ Dvořák (19-3) na svém instagramovém profilu v pátek večer potvrdil informace ohledně své nadcházející bitvy, které před pár týdny začaly kolovat po sociálních sítích. Nyní už s určitostí víme, že jeho dalším soupeřem se skutečně stane Brazilec Raulian Paiva (20-3), se kterým se „Hrobník“ utká 22. května v Las Vegas.

Pro Dvořáka se bude jednat už o třetí zápas pod hlavičkou nejslavnějšího kolbiště světa, v obou předchozích dokázal zvítězit jednohlasně na body. Aktuálně má na kontě ohromných 15 výher v řadě. Před pár týdny navíc Dvořák poskočil v oficiálním žebříčku UFC v rámci muší váhy na 10. místo.

Paiva v žebříčku muší váhy zaujímá 11. místo a na poli UFC si dosud připsal dvě prohry a dvě výhry. Podporu pod novým příspěvkem Dvořákovi vyjádřil mimo jiné i jeho týmový kolega z královéhradeckého gymu All Sports Academy Patrik Kincl nebo hudebník Renne Dang.

Doporučeno
Karfiolové uši: O co se jedná, jak k nim dochází a jak se proti nim dá chránit? Karfiolové uši: O co se jedná, jak k nim dochází a jak se proti nim dá chránit? 18. února 2021 14:30
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený David Dvořák (@dvorak.david)

Domů
Sdílet
Diskuse