Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. června 2021 12:05
Čas čtení 1:11
Ondřej Jarůšek

Gábor Boráros, šampion Buchinger i Pirát: Oktagon MMA se vrací do arény v Bratislavě ve velkém stylu

Gábor Boráros, šampion Buchinger i Pirát: Oktagon MMA se vrací do arény v Bratislavě ve velkém stylu
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Oktagon 27 bude nabitý hvězdami.

Domácí organizace Oktagon MMA hlásí návrat do největší slovenské arény. Zimní stadion Ondreje Nepely v Bratislavě se 11. září stane dějištěm turnaje Oktagon 27, na kterém se představí hned několik hvězd v čele se šampionem lehké váhy Ivanem Buchingerem, který by mohl přepsat historii organizace.

„Ivan Buchinger by mohl dostat možnost získat vedle pásu lehké váhy i pás váhy pérové, čímž by se stal prvním v naší organizaci, který by zároveň držel titulové pásy dvou váhových kategorií a napodobil by tak svého tehdejšího soupeře, slavného Conora McGregora, který dva titulové pásy držel jako první bojovník v UFC,“ připomněl promotér Ondřej Novotný.

Doporučeno
Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) 31. května 2021 9:30

Kromě „Bukyho“ fanoušci v akci uvidí také Samuela „Piráta“ Krištofiče, Roba Pukače, světovou thaiboxerskou šampionku Moniku Chochlíkovou, ale v neposlední řadě také oblíbeného Gábora Borárose, šampiona první série Oktagon výzvy, který se po dvou prohrách pokusí vrátit zpět do vítězného sedla.

Zimní stadion Ondreje Nepely dosahuje kapacity přes 10 000 míst, zatím však není jasné, kolik lidí bude moci vzhledem k pandemickým opatřením turnaj navštívit. V rámci předprodeje si už ale nyní mohou fanoušci kupovat vstupenky přes aplikaci Oktagon MMA dostupnou na systémy iOS i Android.

„Zatím nevíme, jaké budou v září na Slovensku pandemické podmínky, tudíž se vstupenkami spouštíme podobný systém, jako s lístky na Štvanici. Lístky půjdou do prodeje v pátek (18.6., pozn. red.) dopoledne pro členy OTKAGON Clubu, později pro všechny ostatní. Při koupi lístku se zákazníkům ukáže i aktuální kapacita sektoru. Těm, kteří se nakonec nevejdou do povolené kapacity, budou vráceny peníze,“ říká Novotný.

Doporučeno
Jak je reálný zápas Jon Mariánek vs. Karlos Vémola a kdy se vrátí Gábor Boráros? Zeptali jsme se šéfa Oktagonu (Rozhovor) Jak je reálný zápas Jon Mariánek vs. Karlos Vémola a kdy se vrátí Gábor Boráros? Zeptali jsme se šéfa Oktagonu (Rozhovor) 17. června 2021 17:00

V červenci se pro fanoušky dále chystá turnaj Oktagon 26, který proběhne pod širým nebem na pražské Štvanici, a už dnes večer se uskuteční akce Oktagon 25 s hlavní titulovou bitvou v těžké váze Buday vs. Minda. Pokud jsi předplatitelem REFRESHERu, díky benefitům si tento turnaj můžeš pustit zdarma.

Uplatnit benefit
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse