Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2023 9:36
Čas čtení 1:00
Adéla Ježková

Skupina Panic! At The Disco končí téměř po 20 letech

Skupina Panic! At The Disco končí téměř po 20 letech
Zdroj: Wikimedia Commons/pitpony.photography/volně k užití
HUDBA HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americká rocková skupina Panic! At The Disco končí.

Rozpad oznámil frontman kapely Brendon Urie na Instagramu„Někdy musí cesta skončit, aby mohla začít nová. Snažili jsme se nechat si to pro sebe, i když někteří z vás už to možná slyšeli... Sarah a já brzy čekáme miminko! Těším se na toto další dobrodružství. Proto se chystám tuto kapitolu svého života ukončit a soustředit se na svou rodinu,“ napsal.


„Děkujeme vám všem za vaši obrovskou podporu v průběhu let. Seděl jsem tu a snažil se vymyslet dokonalý způsob, jak to říct, a opravdu nedokážu slovy vyjádřit, jak moc to pro nás znamenalo. Ať už jste tu od začátku, nebo nás teprve objevujete, bylo nám potěšením nejen sdílet pódium s tolika talentovanými lidmi, ale také s vámi sdílet náš čas,“ uzavřel Urie.

Poslední koncert se uskuteční v březnu

Dodal, že se na fanoušky těší na posledním společném vystoupení „Viva La Vengeance“ v Evropě. To začne 20. února ve Vídni a skončí 10. března v britském Manchesteru. Všechna místa, která skupina naposledy navštíví, si můžeš prohlédnout tady.

Pop-punkovou skupinu Panic! At The Disco založili v roce 2004 přátelé z dětství Ryan Ross a Spencer Smith. Brzy k sobě přizvali Brenta Wilsona, který posléze nabídl místo i Brendonu Uriemu. Když začínali, byl Ryan hlavním zpěvákem a Brendon mu sekundoval. Pak jej ale nahradil právě Urie. Své debutové album vydali o rok později. Mezi jejich nejznámější songy patří třeba This Is GospelNine In the AfternoonHallelujahThe Only Difference Between Martyrdom and Suicide Is the Press Coverage, Time To Dance nebo High Hopes.

Domů
Sdílet
Diskuse