Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. ledna 2024 7:33
Čas čtení 2:15
Monika Růžičková

Toto jsou prý nejvtipnější televizní postavy. Vedou seriály Kancl a Přátelé

Toto jsou prý nejvtipnější televizní postavy. Vedou seriály Kancl a Přátelé
Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Souhlasíš s výběrem?

Předat humor přes televizní obrazovku umí být dost těžké, tyhle postavy to ale zvládají bravurně. Spoustu jejich hlášek jsme převzali do svého běžného slovníku, baví nás už dlouhé roky a jsou také zdrojem těch nejoblíbenějších memes.

Doporučeno
Tohle jsou nejvíce nenáviděné televizní postavy. Souhlasíš s výběrem? Tohle jsou nejvíce nenáviděné televizní postavy. Souhlasíš s výběrem? 8. ledna 2024 16:59

Anketní web Ranker na začátku nového roku aktualizoval seznam nejvtipnějších televizních postav. Nechybí opravdu kultovní charaktery a výběr je velmi pestrý, dva seriály ale přece jen žebříčku vévodí.

10. místo: Andy Dwyer – Odbor městské zeleně

Andy je čistič bot na radnici v Pawnee a manžel April Ludgate. Později byl povýšen na asistenta Leslie Knopeé. Ztvárnil ho Chris Pratt. Herec byl v první sérii uveden jako hostující hvězda, přestože se objevil v každé epizodě. Po první sezóně se díky své oblíbenosti stal součástí hlavního hereckého obsazení.

9. místo: Al Bunda – Ženatý se závazky

Al Bunda v podání Eda O'Neila je zřejmě nejnešťastnějším člověkem na planetě – je povoláním prodavač dámských bot a neustále prožívá ve svém životě krušné chvíle, v obchodě i doma.

8. místo: Barney Stinson – Jak jsem poznal vaši matku

Barney Stinson je postava ze sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, která je známá především svým neomluvitelným sukničkářstvím, propracovanými osobními teoriemi a hláškami jako „Nahoď oblek“ nebo „Bude to legen... počkej si... dární“.

 

7. místo: Jake Peralta – Brooklyn 99

Detektiv Jake Peralta, kterého hraje Andy Samberg, je ústřední postavou komedie z policejního okrsku Brooklyn Nine-Nine. Jake je talentovaný, ale nevyzrálý detektiv, který kombinuje svůj talent pro řešení zločinů s bezstarostným přístupem, kterým často rozčiluje kapitána Raymonda Holta.

 

6. místo: Joey Tribbiani – Přátelé

Joey Tribbiani v podání Matta LeBlanca je roztomile naivní herec, jehož neúnavná honba za slávou se vyrovná pouze jeho vášni pro sendviče a ženy. Joey pochází z početné italsko-americké rodiny a díky své prostoduchosti a zlatému srdci je ceněným členem sehrané skupiny.

 

5. místo: Phil Dunphy – Taková moderní rodinka

Phil Dunphy, kterého v seriálu Taková moderní rodinka ztvárnil Ty Burrell, je typický potrhlý táta a nadšený realitní agent, který se neustále snaží být „cool tátou“. Jeho postavu charakterizuje bezbřehý optimismus, vynalézavý (často krkolomný) humor a upřímná snaha navázat kontakt s manželkou a třemi dětmi.

4. místo: Michael Scott – Kancl

Michael Scott, kterého hraje Steve Carell, je v populárním americkém seriálu Kancl neohrabaný, ale roztomile bezradný regionální manažer pobočky Dunder Mifflin ve Scrantonu. Michael má ambice být nejlepším přítelem všech a „nejlepším šéfem na světě“ a jeho trapné pokusy o humor spolu s nedostatkem sebeuvědomění často vedou k nepříjemným, ale zábavným situacím na pracovišti.

3. místo: Chandler Bing – Přátelé 

Chandler Bing je podobně jako Joey jednou z ústředních postav sitcomu Přátelé, známých svým pohotovým vtipem a neustálým používáním sarkasmu. Spolu se svou úzkou skupinou přátel prochází životními vzestupy a pády a často používá humor jako štít proti nepředvídatelnosti zaměstnání, vztahů a všeobecnému chaosu dospělosti. Chandlerův představitel, herec Matthew Perry, bohužel loni tragicky zemřel.

  

2. místo: Ron Swanson – Odbor městské zeleně

Ron Swanson v podání Nicka Offermana je v komediálním seriálu kníratým ředitelem oddělení parků a rekreace ve fiktivním městě Pawnee v Indianě. Swanson je přesvědčený libertarián s velkou láskou k masu, práci se dřevem a samotě. Jeho drsný zevnějšek a pohrdání vládní byrokracií tvoří zábavný kontrast k jeho něžnějším, soukromým chvilkám a jedinečným koníčkům.

1. místo: Dwight Schrute – Kancl

Vůbec nejvtipnější postavou je Dwight Schrute, kterého v americkém Kanclu ztvárnil Rainn Wilson. Dwightovy výstřednosti a nedostatek společenského taktu dodávají díky jeho osobitému smyslu pro módu, včetně ikonických košil hořčicové barvy, a nekompromisní víře ve vlastní autoritu jedinečnou příchuť kancelářské dynamice.

Domů
Sdílet
Diskuse