Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2024 17:49
Čas čtení 0:33
Monika Růžičková

Vítěz v loterii omylem hodil do pračky výherní tiket. Prožil největší šok svého života

Vítěz v loterii omylem hodil do pračky výherní tiket. Prožil největší šok svého života
Zdroj: Ilustrační foto – TASR/Michal Svítok
ZAJÍMAVOSTI VÝHRA V LOTERII
Uložit Uložené

Výhra v loterii může změnit život. Mladý Australan o svou pohádkovou výhru málem přišel.

Muž, který si přál zůstat v anonymitě, zapomněl z kapsy vytáhnout výherní tiket do loterie, když si šel vyprat oblečení. Jeho výhra činila v přepočtu přes 42 milionů. Měl obrovské štěstí, že si chybu včas uvědomil a o peníze nepřišel. O případu informoval New York Post.

Doporučeno
V Česku brzy zdraží známá streamovací služba. Levnější předplatné bude s reklamami V Česku brzy zdraží známá streamovací služba. Levnější předplatné bude s reklamami 17. února 2024 18:30

„Zapomněl jsem si vyndat lístek z kalhot a hodil ho do pračky,“ řekl muž. „Po pěti minutách jsem si to uvědomil a zastavil pračku, abych lístek vytáhl. Naštěstí byl v pořádku,“ dodal. Ulevilo se mu až ve chvíli, kdy si vyzvedl svou výhru v centrále Lotterywest. 

Mladík, který má štěstí na rozdávání, byl z celé situace v šoku. „Nemohl jsem myslet, nemohl jsem spát, stále tu výhru zpracovávám,“ popsal.

Mluvčí Lotterywest James Mooney řekl: „Pro tohoto hráče to dopadlo dobře, ale je to připomínka pro ostatní, aby si zaregistrovali svůj tiket a předešli tak obrovské chybě.“

loterie
Zdroj: Getty Images/William Thomas Cain
Domů
Sdílet
Diskuse