Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. července 2024 v 18:05
Čas čtení 0:30
Anna-Marie Hanzlíková

Hvězdy loňského Rock for People se vrací do Česka! Papa Roach přijedou v lednu 2025

Hvězdy loňského Rock for People se vrací do Česka! Papa Roach přijedou v lednu 2025
Zdroj: Rock for People
HUDBA KONCERTY PRAHA ROCK FOR PEOPLE
Uložit Uložené

Po loňském úspěchu na královéhradeckém festivalu si tentokrát zahrají v pražské Sportovní hale Fortuna. Vystoupí tam 30. ledna 2025.

Čtveřice ve složení zpěvák Jacoby Shaddix, kytarista Jerry Horton, baskytarista Tobin Esperance a bubeník Tony Palermo mimo jiné získala dvě nominace na Grammy a je také platinovým lídrem hardrockových žebříčků.

Doporučeno
Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem 1. července 2024 v 13:00

Společně hrají už třetí dekádu, v roce 2020 oslavili své dvacetileté výročí úspěšným albem INFEST. Mluví také o duševním zdraví, a to už od dob své první desky Last Resort. Úspěch slavili také s albem Ego Trip, jež jim vyneslo 60 milionů globálních streamů a čtyři #1 singly včetně známého singlu Leave A Light On. 

V Česku zahrají už podesáté, a to v rámci turné Rise of the Roach, které si nadělili k pětadvacátému výročí. Dostal je sem právě tým Rock for People. Lístky koupíš za 1490 až 1690 korun v sítích Go Out, Ticketmaster nebo Ticketportal. 

Domů
Sdílet
Diskuse