Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2016 17:29
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Medvídek Pú se dočká hraného celovečeráku, bude se jmenovat Christopher Robin a natočí ho Marc Foster

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další animovaná klasika od Disney se dočká hraného remaku.

Nekonečná recyklace původních námětů a snímků sice diváckou komunitu rozděluje, avšak vysoká návštěvnost kin dokazuje, že to je i nadále dobrý tah na branku. Své o tom může vyprávět studio Disney, které si za své předělávky původních animovaných filmů na hrané filmy může tleskat. Začalo to Popelkou, která byla svěží a zdařilou podívanou, pokračovalo to Knihou džunglí, která byla precizní především co se týče zvláštních efektů a úspěch můžeme očekávat i od nadcházejícího Kráska a zvíře. Výhledově tak bylo zřejmé, že se dočkáme i předělávky Medvídka Pů, kterého zná asi téměř každý z vás. Slovo dalo slovo, studio určilo, že se snímek bude jmenovat Kryštůfek Robin a jako scénáristu zvolilo Alexe Rosse Perryho. A počátkem dneška si k tomuto jménu můžeme připojit ještě další, a to jméno režiséra, Marca Fostera. 

A o čem bude konkrétně děj? Ten se bude soustředit na postavu Kryštůfka Robina, nikoli jako chlapce, ale už jako dospělého muže. Kryštůfek už z roztodivné dětské představivosti plné zvířecích přátel vyrostl a je z něj byznysmen, který upřednostňuje práci před manželkou a dcerou. Rodinný život se mu tedy začne hroutit a do toho se ještě přiřítí Medvídek Pů, postava z jeho dětství a dožaduje se jeho pomoci. Robin tak musí zachránit obě strany, aniž by ztratil cokoli z toho, co mu je drahé. Z takové dějové premisy se dá vytěžit dobrý film, ale zní to spíš trochu béčkově. Navíc poslední počiny Marca Fostera nedopadly úplně slavně (Kazatel Kalašnikov, LX Forty). Můžeme se pomalu připravovat na začátek konce úspěchu Disney s hranými remaky animovaných film/seriálů, nebo tomu bude úplně naopak? Dejte vědět v komentářích, co si myslíte vy.

Medvídek Pú se dočká hraného celovečeráku, bude se jmenovat Christopher Robin a natočí ho Marc Foster
Zdroj: Walt Disney
Domů
Sdílet
Diskuse