Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. března 2017 v 16:17
Čas čtení 0:00
Jan O.

Tvůrci Saw: Legacy odhalují první zápletku příběhu, na scénu se vrátí i legendární Jigsaw

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jigsaw bude opět součástí skládačky, i když už je několik dílů mrtvý.

Legendární série hororů Saw, která svou cestu započala dnes již kultovním snímkem s podtitulem Hra o přežití, se po sedmi letech a posledním díle Saw 3D (2010), jenž byl ve srovnání s prvním dílem spíše podprůměrný, opět tento rok vrací na plátna kinosálů po celém světě. První díl měl k dispozici rozpočet okolo 1 milionu dolarů a celosvětově dokázal vydělat až 100násobek svého rozpočtu, zajistil tak 6 dílů pokračování pro tuto hororovou sérii. Není tajemstvím, že od jedničky šla kvalita jednotlivých dílů spíše dolů, ale ani to věrné fanoušky tohoto hororu neodláká od zhlédnutí nově připravovaného dílů s názvem Saw: Legacy.

Tvůrčí skupina pravděpodobně posledního kousku skládačky, vedena režisérskou dvojicí bratrů Spierigů (Predestination, 2014) spolu se scénáristy Joshem Stolbergem a Peterem Goldfingerem (Piranha 3D, Piranha 3DD) odhalila první dějové sekvence. A tím světu sdělili, že chybět nebude ani legendární postava stojící za celým zrozením vražedné hry, herec Tobin Bell hrající Johna Kramera, jehož většina lidí zná pod přezdívkou Jigsaw. Jak je ale možné, že se ve filmu objeví, když už ve třetím díle zemřel? Pravděpodobně pomocí flashbacků, ale udělejte si názor na těchto pár slov od tvůrců raději sami.

Saw: Legacy začne s těly nalezenými ve městě, z nichž každé zažilo jedinečně příšernou smrt. Průběhem vyšetřování důkazy směřují pouze na jednoho muže – Johna Kramera. Ale jak je to možné? Tento muž, známý jako Jigsaw, je už přes deset let mrtvý. Následuje Jigsawa snad nějaký učeň, možná dokonce někdo uvnitř procesu vyšetřování?“

Zápletka zní rozhodně lákavě, nezbývá tedy než čekat na 27. říjen 2017 (október), kdy je oznámeno vydání filmu. Po boku Tobina Bella si pak dále zahraje Callum Keith Rennie, Laura Vandervoort, Hannah Anderson či Matt Passmore. Těšíte se na zhlédnutí filmu, nebo už kvalitám dalšího dílů Saw nedůvěřujete?

Domů
Sdílet
Diskuse