Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2017 v 20:12
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Mysteriózní trailer pro skvěle vypadající mindfuck odhaluje Ramiho Maleka z Mr. Robota jako muže trpícího schizofrenií

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokaždé když usne, probouzí se jako zarostlý a opuštěný muž na moři.

Indie film s názvem Buster’s Mal Heart, o kterém jste se u nás mohli už něco málo dozvědět, přichází s čerstvým trailerem. Snímek natočila Sarah Adinou Smith, která zatím ve filmovém světe jen stoupá, za své hovoří i několik ocenění pro její počin The Midnight Swim. Hlavního hrdinu si střihne hvězda seriálu Mr. Robot Rami Malek. Zahraje si muže na útěku před vlastním osudem, který trpí stále se opakujícím snem. Ve snu je zděšen vizemi sama sebe ztraceného na moři. Brzy však zjišťuje, že jeho sen je skutečností a on sám je jedním mužem žijícím ve dvou tělech.

Vedle něj si ve filmu zahrají DJ Squalls, Kate Lyn Sheil, Lin Shaye, Toby Huss, Mark Kelly a Teresa Yenque. Zápletka zní velmi zajímavě a podle taileru to vypadá na dobrý, malý film. Zároveň rádi vidíme Ramiho Maleka v takovém filmu, neboť svým vzezřením a herectvím dodává atmosféře na mysterióznu. Premiéra v USA proběhne 28. dubna (apríl), zároveň příchod takového filmu do širší tuzemské distribuce bohužel není pravděpodobný

Mysteriózní trailer pro skvěle vypadající mindfuck odhaluje Ramiho Maleka z Mr. Robota jako muže trpícího schizofrenií
Zdroj: Well Go USA Entertainment
Domů
Sdílet
Diskuse