Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2017 14:59
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Uprostřed silnice na Žižkově pobíhal zdrogovaný muž, který předstíral, že je kuře. Hlídce prozradil, že ve tmě je dinosaurem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V úterý večer byli strážníci z Prahy 3 svědky skutečně kuriózního chování narkomana.

Strážníci z Prahy 3 na úterní večer asi jen tak nezapomenou. V Seifertově ulici totiž narazili na muže, který se pohyboval středem vozovky a předstíral, že je kuře. Neobvykle se chovajícího muže zpozorovali, když prováděli kontrolní činnost poblíž tramvajové zastávky Husinecká. Člověka, který napodoboval kuře a přitom sprostě křičel na kolemjdoucí, vyzvali k tomu, aby se přesunul na chodník. Na jejich výzvu však reagoval jen pohyby „křídel“ a další sprškou vulgárních nadávek. Až po chvíli se posadil na chodník a začal nesrozumitelně mumlat.

Příchozím strážníkům se přiznal k aplikaci pervitinu a kouření marihuany. Vzhledem k jeho stavu se policisté rozhodli přivolat záchrannou službu, což ale mladíka rozzuřilo a začal záchranáře napadat. Následně mu byla nasazena pouta a nakonec se ho policisté rozhodli převézt na psychiatrii, neboť začal tvrdit, že na světle je slepice a ve tmě dinosaurus. Ochránci zákona tak zjevně mohli být rádi, že ho zadrželi ještě před západem slunce.  

Uprostřed silnice na Žižkově pobíhal zdrogovaný muž, který předstíral, že je kuře. Hlídce prozradil, že ve tmě je dinosaurem
Zdroj: pixabay.com
Domů
Sdílet
Diskuse