Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2018 11:28
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Autoři Until Dawn děsí hráče záběry z nové hororovky. Loď plná vražedných duchů ti nažene husí kůži

TECH
Uložit Uložené

Co by to bylo za Halloween, kdyby se hráči nedočkali ukázek z chystané hororovky od Supermassive Games. The Dark Pictures: Man of Medan vypadá více než dobře.

Od původního oznámení chystané hororovky The Dark Pictures: Man of Medan už uběhlo pár měsíců, a tak si pro nás tvůrci ze studia Supermassive Games u příležitosti letošního Halloweenu připravili další oficiální trailer, který opět nezůstává pověsti vývojářů jakožto kvalitních autorů děsivých her nic dlužen.

Loď duchů

Dostává se nám v něm bližšího pohledu na pětici mladých kamarádů, kteří se ocitají na lodi uprostřed oceánu a zde bojují o přežití. Dostávají se totiž do kontaktu s temnými nadpřirozenými silami a záležet bude jen na vás a vašich rozhodnutích, kolik postav (nebo zda vůbec nějaká z nich) tuto děsivou výpravu přežije.

Stejně jako v případě svého dřívějšího úspěšného hitu Until Dawn (zde je naše recenze) nám autoři chtějí doručit mrazivý zážitek založený na volbách a poutavém příběhu, jehož směr a větvení bude mít kompletně v režii právě samotný hráč. 

První díl v příštím roce 

Jak již víme z dřívějších informací, Man of Medan bude prvním dílem několikadílné hororové série nazvané The Dark Pictures Anthology. První části bychom se přitom měli dočkat někdy v příštím roce.

Z dosavadních ukázek působí Man of Medan velmi slibně, a pokud se tvůrcům podaří dosáhnout minimálně takové kvality jako u již zmiňovaného titulu Until Dawn, mají se všichni příznivci nervydrásajících her nač těšit.

A pokud by vás zajímalo, jak titul vypadá přímo během hraní, můžete se podívat na níže přiložený gameplay z dílny zahraničního webu IGN, který odhaluje 9 minut ze hry. 

Domů
Sdílet
Diskuse