Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2016 14:36
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Christian Bale se v novém westernu Hostiles postaví indiánům a nemilosrdné přírodě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Christian Bale v novém westernu od Scotta Coopera.

Poté, co Christian Bale odstoupil od životopisného filmového projektu Michaela Manna s názvem Ferrari, ihned naskočil do zcela jiných vod, pod taktovku režiséra Scotta Coopera (Crazy Heart). Podle magazínu Variety se novinka bude jmenovat Hostiles a děj poběží v roce 1892. Režisér se ujme i scénáře a dějová premise bude možná připadat povědomá těm, kteří už viděli Revenanta. Pojďme si tedy dějovou linku Hostiles ve zkratce přiblížit. Na plátně uvidíme příběh legendárního armádního kapitána, který s nechutí a odporem nakonec odsouhlasí, že doprovodí umírajícího čejenského náčelníka zpět do jeho kmenového území. Absolvují dlouhou a náročnou cestu z izolované armádní základny v Novém Mexiku až na pastviny v Montaně. Bývalí rivalové po cestě potkají mladou vdovu, jejíž rodina byla zavražděna na planinách. Společně pak musí spojit síly, aby překonaly krajinné nesnáze a kmeny Komančů, které je napadají podél cesty. 

Režisér Cooper po dokončení snímku Black Mass: Špinavá hra zřejmě zvažoval několik možností, který projekt rozproudit k životu, když však zjistil, že je Bale k mání, ihned ho kontaktoval a domluvili s nadšením spolupráci. Crazy Heart, Out of the Furnace a i Black Mass můžeme označit za poměrně zdařilé filmy a nový western v hlavní roli s hercem Baleova kalibru zní více než slibně. Cooper bude i producentem, spolu s Johnem Lesherem a Kenem Kaoem. Nevíme zatím, jak daleko je proces filmování, avšak Bale má momentálně prázdný diář, tak bych se vsadil, že natáčení začne spíše dříve než později.

Christian Bale se v novém westernu Hostiles postaví indiánům a nemilosrdné přírodě

Domů
Sdílet
Diskuse