Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2015 22:56
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Lví král se dočká dalšího pokračování, první ukázky prozrazují návrat k prvnímu dílu

FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Lví král se dočká dalšího pokračování. Tentokrát v něm bude figurovat Simbův druhorozený syn.

Asi většina z vás viděla Lvího krále a já osobně ho považuji za jednu z nejzdařilejších animovaných pohádek od Disneyho. Hromada sequelů, které ubíraly na kvalitě však lvímu králi na jméně nepřidala. Už před několika měsíci však byla odtajněna informace, že se chystá další pokračování. Nejednomu fanouškovi zaplesalo srdce, vždyť se jedná o takovou nostalgii. Po nějakém čase tu máme i první trailer a můžeme s klidem prohlásit, že by mohlo jít opět o příjemnou rodinnou podívanou. Snímek si odbude svoji premiéru na televizních obrazovkách 22. listopadu (november), konkrétně tedy na Disney Channelu.

Pokud vše půjde hladce a premiéra bude mít pozitivní ohlasy a dobrou sledovanost, můžeme se (především pak mladší publikum) těšit na seriálové zpracování, které je plánované na rok 2016. Pokračování pod názvem The Lion Guard: Return of the King Roar, se zaměří na Simbova druhorozeného syna Kiona, který má předurčeno vést hrdou skupinu bojovníků, no zpočátku se mu příliš dařit nebude, ale jak už jsme z podobných animovaných filmů zvyklí, vše se k dobrému obrátí. Už z traileru je patrné, že Disney se vynasnažilo co nejvíce přiblížit úvodnímu dílu série. Jak identickou animací, tak částečným návratem dabérů. Máme se na co těšit? Posuďte sami. 

Domů
Sdílet
Diskuse