Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2015 v 0:33
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Trailer k sexuálně laděné komedii The Overnight přináší pořádnou porci zábavy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Patrick Brice přichází s „porno“ komedií, která se nebojí otevřenosti.

Pokud jsi unavený ze sexuálně laděných komedií s R-ratingem, které se bojí do toho pořádně říznout, pak věř, že režisér a scénárista Patrik Brice a jeho The Overnight jsou tu právě pro tebe. První trailer hned navozuje parádní atmosféru sexuální komedie. V ukázce můžeme vidět Adama ScottaTaylor SchillingJasona Schwartzmana, a Judith Godrèche. Takový skvělý herecký výběr, parádně pasující do tohoto žánru, už sám o sobě slibuje velmi zábavnou podívanou. Film si navíc odnesl cenu z festivalu v Sundance.

Přestože se jedná výhradně o komedii, i takový film musí mít poutavou dějovou linku. Alex, Emily a jejich syn RJ se nedávno přistěhovali do Los Angeles ze Seattlu. S pocitem, že jsou ve velkoměstě ztraceni, si snaží najít nové přátele. Po náhodném setkání a seznámení se s Kurtem v parku ochotně souhlasí s tím, aby se k nim připojil u večerního pojídání pizzy u nich doma. Ale poté, co děti odejdou spát se menší večírek pořádně rozjede a večer se stává více a více bizarní poté, co se páry začnou odvazovat. Ale nejlepší obrázek si stejně uděláš díky nabitému traileru. A abych nezapomněl, premiéra je 19. června (jún).

Domů
Sdílet
Diskuse