Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2015 v 21:28
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Nový horor Sun Choke bude pořádné psycho. Sleduj první trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hororů každý rok vzniká více než dost. Nás zaujal skvělým vizuálem právě tento.

Letos není o zajímavě vypadající hororové projekty nouze. S blížícím se Stanley Film festivalem jsme dostali první záběry ze snímku, který se zde prvně představí divákům. Sun Choke si vzal na starosti režisér Ben Cresciman a uvidíme v něm Sarah Hagan (Machři a šprti), Barbaru Crampton (Re-Animator) a Evana Jonese (8. míle). První záběry, které byly uveřejněny před blížící se premiérou, mě překvapily svým konceptem. Vypadá to, že režisér se na rozdíl od ostatních filmařů, kteří atmosféru svých snímků podkreslují temnějšími barvami, rozhodl stvořit něco, co by se dalo nazvat hororem za denního světla. Ještě krátce shrňme děj. Janie se snaží zmátořit poté, co utrpěla násilný psychotický výpadek. Každý den je vystavena uzdravovacím metodám, wellness režimu a pořád je obklopena svojí celoživotní chůvou. Ale poté, co se do jejího života náhle dostane cizí muž, její démoni vyplují na povrch.

Dějová linka nezní nijak slibně, zato nás zaujal perfektní vizuál představený v traileru, který může být hlavním tahákem tohoto hororu. No posuď sám. 

Domů
Sdílet
Diskuse