Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2015 v 16:45
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Přinášíme klip a exkluzivní fotky z očekávaného blockbusteru Jurský svět

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jurský park 4 je tady. První ukázka nám představila dva z hlavních představitelů.

MTV právě vypustila do světa první klip z chystaného Jurského světa. Už čtvrtý díl světoznámé série, která začala na konci druhého tisíciletí, přivede na světlo světa režisér Colin Trevororow, který zatím se svými filmy neslavil příliš valný úspěch. Nabízí se otázka, zda je moudré opět rozjíždět výbornou filmovou trilogii, která vznikla pod jménem Stevena Spielberga a skončila před více než deseti lety. Samotný děj snímku se bude točit opět kolem ostrova plného pravěkých šelem. Tentokrát však vše začne úplně nevinně. Časově jsme pokročili o 22 let po událostech prvního dílu. Isla Nublar tentokrát nepředstavuje divočinu, nýbrž zábavný park, vybudovaný podle původních představ Johna Hammonda (Richard Atenborough). Jeden ze zaměstnanců parku, kterého scénáristé pojmenovali Owen (Chris Pratt), se zaměřuje na výzkum chování Velicoraptorů a je si vědom alarmujícího nebezpečí, které tyto masožravé obludy představují. 

Přinášíme klip a exkluzivní fotky z očekávaného blockbusteru Jurský svět
Přinášíme klip a exkluzivní fotky z očekávaného blockbusteru Jurský svět
Přinášíme klip a exkluzivní fotky z očekávaného blockbusteru Jurský svět

Park se však dostane do potíží, a aby se dokázal znovu ekonomicky vzchopit a nalákat návštěvníky - vymyslí novou atrakci. Tým vědců a výzkumníků stvoří geneticky upraveného dinosaura (Indominus Rex) do parku. Co se stane, jste si mohli už prohlédnout v traileru, o kterém jsme psali tady. K masivní destrukci ostrovního zařízení se nachomítnou i synovci sympatické Claire. Jednou ze součástí parku je i atrakce, kde jsou návštěvníci uvnitř neprodyšně uzavřené koule a pohybují se pod nohami dinosaurů. Představte si, co se stane, když se atrakce poničí a vy se kutálíte mezi dinosaury, kteří si s vámi mohou hrát jako kočka s klubíčkem. Poté, co se tohle přihodí, se Claire sebere a spolu s Gradym se vydá svá vnoučata zachránit. Ale zpátky k tomu nejdůležitějšímu. Tím jsou pochopitelně nové záběry. Zatímco se v traileru Chris Pratt jevil jako příliš seriózní postava, ukázka ho zobrazuje ve zcela jiném světle. Jeho charismatické chování se točí kolem pohledné Claire Dearing Howard (Bryce Dallas). Ukázka prozrazuje, že tihle dva měli společnou minulost a také prozrazuje více o tom, jakou roli budou jejich postavy hrát ve filmu. Nenech si záběry ujít a určitě doraž do kina. Světová premiéra je za rohem - 12. červen (jún) 2015.

Domů
Sdílet
Diskuse