Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2020 18:23
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Bosý a opilý muž se u Brna vyřádil na zemědělských strojích. Nepovedlo se mu je ukrást, tak udělal nepořádek za 300 000 korun

ZAJÍMAVOSTI BRNO ČESKO
Uložit Uložené

Dvaadvacetiletý mladík následně putoval s policisty na stanici.

Další víkend, další práce pro policisty. V okrese Brno-venkov museli vyjet k případu opilého a dezorientovaného mladíka, který ničil zemědělské stroje jedné firmy v Pohořelicích. Svým nepochopitelným a agresivním podnapilým chováním dokázal udělat škodu ve výši 300 tisíc korun, aniž by se mu povedlo s nějakým strojem vůbec vyjet.

Doporučeno
Marcipánový nálev, nápoj od Coca-Coly nebo nepovedené Alpro? Testovali jsme rostlinné náhražky mléka Marcipánový nálev, nápoj od Coca-Coly nebo nepovedené Alpro? Testovali jsme rostlinné náhražky mléka 19. září 2020 16:12

Pořádná porce alkoholu dokáže své. Její dobrovolnou obětí se stal jeden mladík, kterému se povedlo v neděli odpoledne vniknout do areálu zemědělské firmy v Pohořelicích v okrese Brno-venkov. Dovnitř se zřejmě dostal nezajištěným vchodem. Hned při vstupu jej zaujaly stroje, které tam byly zaparkovány.

„Pravděpodobně v touze odjet s jedním ze zaparkovaných traktorů poničil okno kabiny,“ uvedl mluvčí policistů Bohumil Malášek, se nicméně strojem nepohnul„V další garáži v kabině nakladače pouze rozházel věci řidiče, aby ve vedle zaparkovaném traktoru našel klíče ve spínací skříňce klíče. Stroj s připojeným speciálním přívěsem sice nastartoval, ale nedokázal s ním odjet,“ okomentoval mluvčí i druhý neúspěšný pokus opilce.

Mladý muž se ale nevzdal a zkusil své štěstí potřetí. Našel ale pouze odstavenou dodávku, která mu také pořádně neposloužila. Jediné, na co se tedy dvaadvacetiletý mladík vzmohl, bylo udělat v její kabině nepořádek. To už ale na místo přijeli přivolaná policisté. „Ti zjistili v dechu zadrženého dezorientovaného bosého muže hodně přes dvě promile alkoholu,“ doplnil Malášek.

Doporučeno
Vláda znovu aktivovala Ústřední krizový štáb, informoval Hamáček Vláda znovu aktivovala Ústřední krizový štáb, informoval Hamáček 21. září 2020 16:00

Hlídka si tak zvláštně se chovajícího mladíka odvezla na stanici, kde doufala, že se jim podaří zjistit motiv jeho činů. Vystřízlivění však bude v každém případě pro mladého výtržníka obzvlášť bolestivé. Způsobil totiž na všech strojích škodu, která dosáhla částky 300 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse