Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2023 15:00
Čas čtení 2:13
Tereza Šnajdrová

5 nejlepších akcí v Praze: Vyraz na koncert Elderbrooka nebo Korso Krymská, které je zcela zdarma

5 nejlepších akcí v Praze: Vyraz na koncert Elderbrooka nebo Korso Krymská, které je zcela zdarma
Zdroj: se souhlasem Fource/Pentatonix/propagační materiál
KULTURA ČESKO KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN! PRAHA
Uložit Uložené

Léto je tady, tak neseď doma a vyraz za kulturou.

Pondělí je tu a s ním i přehled těch nejlepších kulturních akcí, které se tento týden uskuteční v Praze. Vyraz na dvojkoncert talentovaného umělce, který si říká Elderbrook, rapovou nálož v podání Complete nebo mistry coverů Pentatonix. Po celý týden můžeš navštívit také výstavu Vladimira 518 a v sobotu se můžeš těšit na Korso Krymská. 

Doporučeno
Lana Del Rey, Post Malone nebo Bad Bunny. Která z hudebních novinek je nejlepší? Hlasuj v anketě Lana Del Rey, Post Malone nebo Bad Bunny. Která z hudebních novinek je nejlepší? Hlasuj v anketě 19. května 2023 15:00

Elderbrook, 23. května v Roxy

V pondělí 22. května a v úterý 23. května vystoupí v pražském klubu Roxy britský hudebník Elderbrook. Talentovaný umělec přiveze do Česka své nejnovější album Little Love, ale také ostřílené hity jako Inner Light, I’ll Find My Way To You nebo Cola, který se v posledních měsících stal virálním na TikToku a jenom na Spotify se pyšní 278 miliony přehrání.

Doporučeno
Muse a Slipknot stojí víc než celý loňský lineup, říká ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes Muse a Slipknot stojí víc než celý loňský lineup, říká ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes 18. května 2023 6:00

Práci a novou tvorbu Elderbrooka je radost sledovat a stejně radostné jsou pak i jeho show, které roztančí téměř každého. Pondělní termín Elderbrookova koncertu je již sice vyprodaný, ale na ten úterní vstupenky ještě seženeš, a to za 620 korun. Brány klubu Roxy se návštěvnictvu otevřou ve 20:00 hodin.


Pentatonix, 23. května v O2 areně

Trojnásobní držitelé ceny Grammy a několikanásobně platinoví – řeč je o americké skupině Pentatonix, která si mnoho fanoušků a fanynek získala především díky svému kanálu na YouTube. Ten odebírá více než 20 milionů lidí a skupina na něj nahrává a cappella covery nejznámějších písní jako Hallelujah, Creep od Radiohead a další.

Doporučeno
Bude první sex bolet? A dosáhnu orgasmu? Shrnujeme vše, co potřebuješ vědět o prvním sexu Bude první sex bolet? A dosáhnu orgasmu? Shrnujeme vše, co potřebuješ vědět o prvním sexu 22. května 2023 6:00

Pentatonix roztančí O2 arenu v úterý 23. května a vstupenky koupíš za 1 090 až 1 490 korun. Ale pozor, moc jich už nezbývá, tak si je pořiď ještě dnes, ať o tuhle show nepřijdeš. Úterní večer v O2 areně startuje v 18:30 hodin a Pentatonix přijdou na řadu ve 21:00 hodin.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse