Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2016 16:47
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Záhada Blair Witch dostane pokračování! Děsivý trailer tě zavede opět do temných lesů a spárů čarodějnice

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Z projektu The Woods se vyklubal sequel Záhady Blair Witch.

Projekt úspěšně držený pod pokličkou celá léta byl nyní konečně odhalen! Na Comic-Conu v San Diegu vyšlo najevo, že již dříve avizovaný projekt The Woods od studia Lionsgate bude vlastně sequel k legendárnímu hororu Záhada Blair Witch z roku 1999. A jelikož se jedná o jednoho ze zakladatelů žánru found footage a velmi jedinečný snímek, jsme zvědaví, jak to celé dopadne. V pokračování budeme sledovat skupinu vysokoškoláků, kteří se vydají do lesů Black Hills v Marylandu, aby odhalili tajemství ohledně zmizení sestry jednoho z nich, které podle různých indícií mohlo mít spojitost s temnou legendou o čarodějnici z lesů. Zpočátku vypadá výprava nadějně. Místní se jim dokonce nabídnou jako průvodci po temném a hlubokém lese.

Jakmile padne tma, začne se situace měnit od špatné po hrůzostrašnou. A všichni přítomní si brzy začnou uvědomovat, že legenda je možná pravdivější a děsivější, než si vůbec dokázali představit. Sequel, který se bude jmenovat jednoduše Blair Witchzrežíroval Adam Wingard a napsal Simon Barrett, kteří již předtím spolupracovali na snímcích You’re Next a The Guest. Co se týče hereckého ansámblu, tak ten bude sestávat ze jmen jako James Allen McCune (Shameless), Callie Hernandez (From Dusk Till Dawn: The Series), Brandon Scott, Valorie Curry (The Following), Corbin Reid nebo Wes Robins. Podle traileru to vypadá, že se dočkáme daleko akčnějšího pojetí, než tomu bylo u původního filmu. V USA se dočkáme 16. září (september), česká a slovenská premiéra zatím není známá. 

Domů
Sdílet
Diskuse