Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2017 22:11
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Scénáristé Deadpoola dokončili scénář k pokračování Zombielandu. Dočkáme se všech původních herců?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zombieland 2 je už napsaný a všichni herci jsou s ním spokojení.

Zombie žánr rozhodně nepatří mezi neprobádané vody, přesto však snímek Zombieland z roku 2009 přinesl nový a neotřelý koncept, díky němuž si získal početnou fanouškovskou základnu. Počin z režie Rubena Fleischera byl skvěle vtipný, nápaditý a zahráli si v něm výborní herci, včetně Woodyho Harrelsona, Jesseho Eisenberga, Emmy Stone a Abigail Breslin. Jako skupinka přeživších byli skvělí a přestože v té době byl jedinou opravdovou hvězdou Woody Harrelson, uběhlo pár let a i zbylá trojice se vyšvihla do nejvyšších pater Hollwyoodu. A přestože se o Zombiealndu 2 mluvilo snad už od premiéry prvního dílu, teprve loni prohlásili původní scénáristé Rhett Reese a Paul Wernick, že píší pokračování. A ano, právě tato dvojka mimo jiné napsala i scénář k Deadpoolovi, takže o zábavu bude jistojistě postaráno. O pokračování si detailněji promluvili s magazínem ComicBook:

„Pracujeme na tom. Snažíme se, aby to šlapalo. Všichni obsazení herci už scénář četli a zamilovali si ho. Ruben bude točit. Teď jde jen o obsazení a o to, abychom se vešli do rozpočtu. Všichni herci jsou teď hvězdami, takže už asi znovu neuděláme Zombieland za 20 milionů, a tak se studio snaží vyřešit finanční otázku tak, aby bylo schopno hercům zaplatit tolik, kolik si zaslouží.“ 

Scénáristé Deadpoola dokončili scénář k pokračování Zombielandu. Dočkáme se všech původních herců?
Zdroj: Sony Pictures

Ještě tedy uvidíme, o čem druhý Zombiealnd bude, avšak už nyní máme jasno v tom, že scénář je hotový a herci jsou s ním spokojeni. Otázkou zůstává, zda se do projektu po finanční stránce podaří zařadit i Emmu Stone a Jesseho Eisenberga, ale pevně tomu věříme, neboť i samotné studio musí tušit, že bez původní čtveřice by to prostě už nebylo to pravé ořechové. 

Domů
Sdílet
Diskuse