Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2017 16:59
Čas čtení 0:00
Jan O.

Expendables přichází o další podstatnou postavu. Arnold Schwarzenegger bez Stallona ve filmu hrát nebude

FILMY A SERIÁLY ARNOLD SCHWARZENEGGER SYLVESTER STALLONE
Uložit Uložené

Postradatelní mají s jejich připravovaným filmem stále větší problémy.

Pro tvůrce v pořadí již čtvrtého dílu ze série Expendables: Postradatelní přichází rána za ránou. Není tomu ani týden, co nejzásadnější člen a leader tohoto týmu, Sylvester Stallone aka Barney Ross, oznámil opuštění série z důvodu neshodnutí se s producentem Avi Lernerem. Mnoho lidí si myslelo, že jde pouze o apríl, ale skutečnost je jiná. Stallone to opravdu myslel vážně a řekl, že se mu nelíbí celkové pojetí čtvrtého filmu, včetně zvolení režie a psaní scénáře.

No a teď se svým oznámením přišla další legenda, Arnold Schwarzenegger. Ten včera oznámil, že pokud ve filmu nebude jeho parťák Sylvestr, nejsou to Expendables a on do toho bez něj prostě nepůjde. Zároveň se neostýchal fanouškům sdělit, že se mu kvalita třetího dílu nelíbila a že jeho postava nedostala správného zpracování. Ve třetím díle totiž nasadili tým mladších lidí, a tak tito ostřílení herci dostali méně prostoru. Dále také uvedl, že i kdyby své rozhodnutí Stallone změnil, on do filmu pujde teprve tehdy, když jeho postava dostane opět více prostoru a nabude kvalit.

Expendables přichází o další podstatnou postavu. Arnold Schwarzenegger bez Stallona ve filmu hrát nebude
Zdroj: lrmonline.com

S největší pravděpodobností stojí za všemi těmito změnami právě producent Lerner, který je známý pro svou tvrdohlavost. Rozhodně by si ale měl uvědomit, co se s filmem po absenci těchto dvou zásadních herců stane. Možná tedy své ukvapené a radikální názory ještě přehodnotí, a tak je i možné, že se nakonec s herci domluví. Jestli ne, film s největší pravděpodobností skončí fiaskem. Jaký na to máte názor? Podívali byste se na film i bez těchto dvou borců?

Domů
Sdílet
Diskuse