Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2016 14:45
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Michael Keaton, Dylan O'Brien a Taylor Kitsch v nadcházejícím válečném dramatu ze středního východu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další akční nášup můžeme tentokrát očekávat v podání skvělých herců.

Studia CBS Films a Lionsgate dnes oznámila, že Taylor Kitsch (Lone Survivor, True Detective) se připojí k Dylanu O'Brienovi (Deepwater Horizon, The Maze Runner) a Michaelu Keatonovi (Birdman, Spotlight) ve filmové adaptaci knižního bestselleru American Assassin od Vince Flynna. Uznávaný filmař Michael Cuesta (Kill The Messenger, Homeland) bude snímek režírovat podle scénáře Stephena Schiffa (The Americans, Ultimate Rush). Produkci obstará Lorenzo di Bonaventura a Nick Wechsler. 

Film American Assassin se bude točit kolem života Mitche Rappa (Dylan O’Brien), člena CIA Black Ops pod vedením veterána ze studené války Stana Hurleyho (Michael Keaton). Dvojice je pak najata náměstkem ředitele CIA Irene Kennedy, aby vyšetřili vlnu zdánlivě náhodných útoků na vojenské i civilní cíle. Trojice společně nalezne vzorec a spolu s nemilosrdným tureckým agentem se pokusí zastavit tajemného nepřítele (Taylor Kitsch), který má v úmyslu rozpoutat světovou válku na Středním Východě. O zajímavě znějící dějovou premisu tak máme postaráno, stejně tak jako o skvělé herce v hlavních rolích. Co myslíte, dostaneme další skvělou akční podívanou z prostředí arabského světa?

Michael Keaton, Dylan O'Brien a Taylor Kitsch v nadcházejícím válečném dramatu ze středního východu
Zdroj: www.latimes.com
Domů
Sdílet
Diskuse