Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2016 23:04
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Nadšené recenze popisují Nice Guys s Russelem Crowem a Ryanem Goslingem jako úžasný filmový zážitek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Nice Guys bude jízda!

Pokud ani veskrze nadšené první recenze, z nichž jsme pro vás některé přeložili níže, nejsou dostatečnou motivací k návštěvě Nice Guys v kině, tak nový animovaný trailer být určitě může. Jeho sedmdesátkový styl pobaví a v určitém smyslu vás připraví na to, co byste v originálním hraném snímku měli čekat. Film vyjde zpod křídel studia Warner Bros a zahrají si v něm mimo jiné i taková jména jako jsou Ryan Gosling a Russell Crowe. Příběh se bude odehrávat v 70. letech v Los Angeles a bude se točit kolem soukromého detektiva Hollanda Marche (Gosling) a nájemného vymahače Jacksona Healyho (Crowe), kteří budou spolupracovat na případu ztracené dívky a zdánlivě nesouvisejícího úmrtí pornohvězdy. Během svého vyšetřování však odhalí šokující konspiraci sahající až k nejvyšším kruhům moci. Nesmíme vynechat ani další herecké postavy, jimiž budou Angourie Rice, Matt Bomer, Margaret Qualley, Keith David a Kim Basinger. Film natočil Shane Black, přičemž spolupracoval na scénáři s Anthonym Bagarozzim. Na The Nice Guys se můžeme v českých a slovenských kinech těšit už 2. června (jún). Pokud si chcete pustit hraný trailer, klikejte sem.

Zapomenout nesmíme ani na slíbené pozitivní recenze. Namátkově jsme pro vás některé přeložili, ale věřte tomu, že se ve vyzdvihování určitých aspektů většina téměř neliší a všechny se shodují v tom, že duo Gosling - Crowe prostě funguje báječně

Adam Graham - Detroit News

The Nice Guys si parádně ujíždí na chemii mezi Goslingem a Crowem a Black jim k tomu dává dostatek prostoru. Je to gurmánský letní snímek. Pěkně chlapi. 

Philip Concannon - The Skinny

Crowe a Gosling nebyli tak poutaví a napínaví na stříbrném plátně po celá léta. 

Rob Thomas - Capital Times

Děj nedává a ani moc nemusí dávat moc smysl, jelikož celou pointou snímku je především sledovat Goslinga a Crowa, jak se potulují starým dobrým L.A., honí se za odpověďmi, vtípkují, nadávají a sem tam i někoho zastřelí.

Domů
Sdílet
Diskuse