Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2015 19:23
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Indiana Jones se dočká pátého pokračování. Oživí ho nadějný Chris Pratt?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ředitelka společnosti Lucasfilm potvrdila, že se dočkáme dalšího pokračování Indiana Jonese.

Proslulý magazín Vanity Fair měl díky přípravě titulního článku pro červnové vydání o Star Wars: The Force Awakens možnost mluvit s ředitelkou Lucasfilmu Kathleen Kennedy. Ta mu mimo jiné potvrdila i to, že natáčení nového Indiana Jonese je v kartách, ačkoli se rozhodně nejedná o projekt, který by se začal natáčet v blízké době. Při koupi společnosti Lucasfilm získalo Disney práva pro více či méně proslavené projekty (např. Vraždy v Radiolandu). Největší výhrou pak jsou, samozřejmě až po sáze Star Wars, práva na dobrodružnou hitovku Indiana Jones.

Ředitelka společnosti potvrdila, že s dalším snímkem o statečném dobrodruhovi se počítá. Kdy se ho dočkáme, je krajně nejisté. Na scénáři se zatím nepracuje, ale o projektu se v Lucasfilmu mluví. Kathleen Kennedy byla výkonným producentem u všech čtyř předešlých dílů. Oživení série se dle jejích slov bát nemusíme. Ale my se přesto obáváme. Už čtvrtý díl byl o stupeň horší než předchozí trilogie. Jak asi dopadne páté pokračování, objeví se v hlavní úloze opět 72letý Harrison Ford? S postavou ústředního hrdiny je v poslední době spojována i hvězda z nového Jurského světa, Chris Pratt. Oficiální komunikace mezi ním a studiem zatím neproběhla a tato informace není potvrzená, ale jeho bych si určitě v typickém klobouku dokázal představit. Chrisovu reakci na dotaz ohledně role si můžeš pustit níže.

Domů
Sdílet
Diskuse