Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2015 v 16:48
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

V remaku k sci-fi hororu Cube se vrátíme do bludiště, ze kterého není úniku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Slavná Kostka z roku 1997 se dočká remaku. Ujme se ho režisér Saman Kesh.

Prosákly k nám informace, že studio Lionsgate chystá další projekt. Bude jím remake poměrně známého a zdařilého sci-fi thrilleru Kostka, kterému neupřeme ani prvky hororu a který spatřil světlo světa v roce 1997. Téměř o dvě desetiletí se tak film režiséra Vincenza Nataliho dočká předělávky. Není třeba se tajit tím, že se první díl dočkal dvou dalších pokračování. Sequelu Kostka 2 - Hyperkostka a prequelu Kostka 0. Obě pokračování navázala na první díl v poněkud pokulhávajícím tempu a ke zhlédnutí ti je nedoporučíme. Scénář k prvnímu dílu přichystal režisér Natali spolu s Andrém Bijelicem a Graemem Mansonem. Sledujeme v něm sedmičlennou skupinu lidí, kteří se navzájem vůbec neznají. Probouzí se v jakémsi bludišti. Každá místnost se stejná svými rozměry. Háček je v tom, že ve většině z nich číhají smrtící pasti. Skupinka se snaží nalézt z bludiště cestu ven. S rostoucím napětím pak rostou osobní konflikty a zájem o to, kdo za tímhle stojí.

O remake, který vyjde pod jménem Cubed, se postará režisér Saman Kesh. Nepříliš známý režisér, který toho zatím moc nepředvedl. Jeho nejznámějším výtvorem je krátkometrážní snímek Controller. Scénář napíše Philip Gawthorne. Na herecké obsazení a datum premiéry si ještě musíme počkat. Jisté je, že by se příběh remaku neměl příliš lišit od předlohy

V remaku k sci-fi hororu Cube se vrátíme do bludiště, ze kterého není úniku
Domů
Sdílet
Diskuse