Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2015 v 0:57
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Nejnovější trailer na remake kultovního Poltergeista tě naláká na děsivého klauna a temnou atmosféru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio 20th Century Fox právě zveřejnilo nový trailer na remake hororu Poltergeist. Těšíš se?

Legendární filmový tvůrce Sam Raimi (Spider-Man, Lesní duch, Téměř dokonalý zločin) a režisér Gil Kenan (Město Ember) se pokusí infiltrovat naše noční můry. Obnovili již zažitý koncept klasické hororové zápletky, kdy milou rodinku žijící na předměstí začnou sužovat nadpřirozené síly. Remake kultovního snímku z 80. let se bude víceméně držet původní dějové linie, takže budeme opět svědky děsivého řádění ducha, který bude ničit zařízení domu a do jeho područí se dostane dcera vyděšených rodičů z domu. Původní díl by se dal nazvat „rodinným hororem". První informace o snímku prosákly spolu s prvním trailerem, o čemž si můžeš přečíst tady. Jak dílo pojali noví tvůrci si můžeš prohlédnout v níže přiloženém druhém traileru

Nejnovější trailer na remake kultovního Poltergeista tě naláká na děsivého klauna a temnou atmosféru

Slibně zní i jména herců, kteří pro tento film propůjčili svoji tvář. Role jednoho z protagonistů se ujal Sam Rockwell (Iron Man 2). Dále ve filmu uvidíš Rosemarie DeWitt, Jareda Harrise, Saxon Sharbino a Jane Adams. Slibné herecké obsazení doplňuje osmiletá Kennedi Clements, která bude hrát jednu z ústředních rolí - dnes již kultovní postavu Carole Anne, kterou v původním dílu bezchybně ztvárnila Heather O’Rourke. Originální Poltergeist se dostal pod taktovkou Stevena Spielberga do kin v roce 1982. Úspěšný první film se dočkal dalších dvou pokračování a skončil v roce 1988.

Podaří se úspěšně navázat na předchozí trilogii? V poslední době se to nejen ve světě hororových filmů hemží remaky osvědčených klasik. Málokdy se však povede, že by předělaná verze předčila zaběhlý originál. Člověku se i nabízí otázka, proč by někdo předělával něco, co už je samo o sobě dostatečně dobré. Trailer pod článkem nabízí na tuto otázku odpověď. Již z prvních záběrů je zřejmé, že tady o „rodinný horor" nejspíše nepůjde a můžeme se těšit na lekačky a snad i dobrou atmosféru. Vypadá to slibně. Doufejme, že se dočkáme minimálně stejně dobře provedeného atmosferického hororu s děsivými scénami, jako tomu bylo u filmu Insidious. Poltergeist se 22. května dočká světové premiéry.

Domů
Sdílet
Diskuse