Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2016 15:30
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Král Artuš se v epickém traileru s mamuty a středověkými bitvami plnými krve pokusí sjednotit lid a svrhnout tyrana

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude nové zpracování legendy o Artušovi tím nejlepším?

Poté, co bylo datum premiéry několikrát odsunuto, Warner Bros konečně přichází s prvním trailerem k očekávanému velkofilmu King Arthur: Legend of the Sword. Nové zpracování známého příběhu nás zavede nejprve za mladým Artušem, který brázdí uličky Londinia (dnešní Londýn) se svojí skupinou než nadejde čas, kdy uchopí Exkalibr a spolu s ním přijde i jeho slavná budoucnost. S okamžitou mocí, kterou mu vytažení slavného meče propůjčí musí učinit několik zásadních rozhodnutí. Nejenže potká tajemnou ženu jménem Guinevere, ale musí se naučit meč ovládat, poradit si se svými démony a sjednotit lid před porážkou tyrana Vortigerna, který ukradl korunu, zavraždil své rodiče a stal se králem. 

V příběhu o legendě uvidíme Charlieho Hunnama (Pacific Rim, Sons of Anarchy) jako Artuše, Àstrid Bergès-Frisbey (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) jako Guinevere, Djimona Hounsou (Guardians of the Galaxy) jako Bedivere, Aidan Gillen (Game of Thrones) jako Billa Wilsona, Jude Lawa (Sherlock Holmes) jako Vortigerna, Annabelle Wallis (The Mummy) jako Maggie a Erica Bana (Hulk) jako Uthera Pendragona. Snímek zrežíroval Guy Ritchie podle scénáře Jobyho Harolda. Produkci zaštítili Akiva Goldsman, Joby Harold, Tory Tunnell, Lionel Wigram, Guy Ritchie a Steve Clark-Hall. Krále Artuše uvidíme u nás v kinech od 23. března (marec) 2017. Jak na vás zapůsobil trailer? Dočkáme se zatím nejlepšího zpracování Artušova příběhu? 

Domů
Sdílet
Diskuse