Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2017 17:28
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Robert Downey Jr. převezme roli Eddieho Murphyho a zahraje si doktora, který umí mluvit se zvířaty

FILMY A SERIÁLY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Doctor Dolittle ztvárněn hercem Iron Mana? Proč ne?

Roberta Downeyho Jr. nejspíše většina z vás zná především jako Iron Mana. Co byste ale řekli tomu, kdyby si zahrál v komedii, v níž bude mluvit se zvířaty? Downey si totiž střihne roli titulárního lékaře z filmu Doctor Dolittle, který umí komunikovat se zvířaty. Scénáře a režie se ujme Stephen Gaghan (Syriana and Gold). Pokud vám název filmu něco říká, není divu. Doctor Dolittle totiž původně vznikl v roce 1967 a podařilo se mu získat nominaci na Oscara za nejlepší film. Na scénu se pak postava zvláštního doktora dostala zpátky v roce 1998, kdy si hlavní roli zahrál Eddie Murphy a film byl v tom roce šestým nejvýdělečnějším počinem.

K aktuálnímu rebootu a jeho ději zatím moc informací nemáme, ale minimálně volba Gaghana jako scénáristy je zajímavá. Jeho filmy totiž bývají spíš vážné a drží se při zemi, takže je možné, že se z bláznivé komedie vyklube něco úplně jiného. Zároveň bude asi složité natáčení vměstnat do Downeyho nabitého programu. Ten stráví většinu letoška natáčením Avengers: Infinity War a dalšího, zatím nepojmenovaného dílu této série. Zároveň se chystá režírovat svoji debutovou TV show Singularity. S Richardem Linklaterem bude točit film o Johnu R. Brinkleym a možná ho čeká i Sherlock 3. Ale to už moc předbíháme. Těšíte se na Downeyho Jr. v netradičním kabátě? 

Robert Downey Jr. převezme roli Eddieho Murphyho a zahraje si doktora, který umí mluvit se zvířaty
Zdroj: Bonton
Domů
Sdílet
Diskuse