Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2015 v 21:22
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Disney chystá hraný film s Medvídkem Pú. Dočkáme se dalšího úspěšného remaku, nebo půjde o propadák?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney připravuje nový film o Medvídkovi Pú. Uspěje opět ve své snaze předělávat osvědčené animované klasiky v hraný film?

Studio Disney v poslední době roztrhlo pytel s remaky úspěšných animovaných filmů. Předělává je na hrané snímky. S tímto postupem dosáhlo úspěchu už u filmů Alenka v Říši Divů, Maleficient nebo Popelka. Málokoho pak tedy překvapí, že se rozhodli nově zfilmovat i úspěšného Medvídka Pú, kterého zná snad každé malé dítě, které má rádo kreslené seriály. A co více, studio už najalo filmaře, který se o tento projekt postará. Bude jím Alex Ross Perry, který režíroval nepříliš povedené drama Listen Up Philip. Myšlenka filmu si zakládá na zaměření se především na Kryštůfka Robina jako dospělého muže, který se navrátí zpět do Stokorcového lesa, aby znovu dováděl se svými zvířecími kamarády: obtloustlým méďou, který je závislý na medu, oslíkem trpícím depresemi, hyperaktivním tygříkem a ostatními.

Disney chystá hraný film s Medvídkem Pú. Dočkáme se dalšího úspěšného remaku, nebo půjde o propadák?

Zatím nejsou k dispozici žádné informace o tom, jakým způsobem Perry plánuje snímek vizualizovat. Tedy jakým způsobem zpracuje vizuální podobu zvířátek - pochopitelně za použití počítačových technologií, ale výsledná podoba je zatím ve hvězdách, stejně tak jako herecké obsazení Kryštůfka Robina. Zatímco je Disney těžce zaměstnáno přepočítáváním peněz, které jim do kapes sypou marvelovky, my se můžeme těšit na další zpracování jedné z jejich největších klasik do celovečerního filmu. Osobně se tohoto projektu obávám. Nezbývá než čekat na další informace a doufat, že nám Disney nepokazí vzpomínky na milý seriál o baculatém medvědovi

Domů
Sdílet
Diskuse