Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2017 22:29
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Sequel Predátora bude děsivou podívanou plnou drsného humoru a slibných herců

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kdo si zahraje v očekávané hororovce a proč se máme na co těšit.

Každou novinkou se na nadcházející sequel kultovního Predátora těšíme stále více a více. Jako první nás značně navnadilo dosazení Shanea Blacka do režisérského křesla. Pokud vám to jméno nic neříká, tak je to ten chlápek, co napsal scénáře k filmům jako Smrtonosná zbraň, Poslední skaut nebo aktuálně Nice Guys. Ještě více nás potěšil ale fakt, že pokračování hororu z konce 80. let dostane rating R a tvůrci slibují nejen dobrodružnou, ale zároveň i děsivou podívanou doplněnou drsnými hláškami. A jak se blíží premiéra, odhalují se nám i samotní herečtí aktéři.

Nejčerstvějším přírůstkem je Trevante Rhodes, který zazářil ve snímku Moonlight, jenž se bohužel u nás premiéry nedočkal, avšak o jeho kvalitě svědčí šest nominací na Zlatý glób. A protože si studio všechny detaily zatím drží pod pokličkou, víme jen málo. Trevante by měl hrát po boku Boyda Holbrooka. Oba si střihnou role mariňáků, kteří byli z armády propuštěni a my budeme svědky jejich střetu s titulární kreaturou ze vzdáleného vesmíru. Potvrzena je i Olivie Munn a Keegan-Michael Key z pořadu Key & Peele. Co se týče míst, v nichž se bude film odehrávat, nečekejte žádné příměstské prostředí, jak bylo dříve avizováno, to režisér Black odmítl. Zůstává nám tedy hromada spekulací a my jen doufáme, že se kupa dobrých zpráv bude valit až do premiéry, která by měla proběhnout 2. března (marec) 2018.

Sequel Predátora bude děsivou podívanou plnou drsného humoru a slibných herců
Zdroj: Fox
Domů
Sdílet
Diskuse