Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2017 17:40
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

V prvních ukázkách k Já, padouch 3 potká Gru své ztracené dvojče a těšit se můžeme i na milované Mimoně

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ve třetím díle se Gru postaví bývalé dětské hvězdě, z které se stal superpadouch.

Universal Pictures nám dnes doručil první trailer k třetímu pokračování animáku Já, Padouch (Despicable Me 3). V pokračování se dočkáme opět postavy zlověstného padoucha Grua, tentokrát mu však bude sekundovat jeho ztracené dvojče jménem Dru. Ten vypadá téměř stejně jako Gru, krom toho, že má vlasy a jeho povaha je diametrálně odlišná. Tentokrát se Gru bude muset postavit Balthazaru Brattovi, bývalé dětské hvězdě, z níž se stal zlosyn, kvůli tomu, že mu televize zrušila jeho seriál, když dorostl do puberty.

Bratta se však v novém traileru moc nedočkáte, první ukázky se točí hlavně kolem setkání Drua s Gruem poté, co Gru sekne se svými zločineckými plány a snaží se žít normální život. Soudě dle prvotních ukázek se budeme u filmu nejspíše bavit a i kdyby ne, tak studio vydělá miliony na prodeji všemožných reklamních předmětů s Mimoni. Režírovat bude opět Pierre Coffin společně s Kylem Baldou, který natočil spin-off Mimoni. Do kin se můžete těšit od 29. června (jún). A co říkáte na ukázky? Zaujaly vás nebo jde mimoňovská mánie úplně mimo vás?

Domů
Sdílet
Diskuse